2024.07.19.

Fezbet – tippek az első randira

2 olvasta
fezbet

Egészen biztosan mindenkinek volt már életében első randia. Ezt az élményt semmi nem múlhatja felül, főleg abban az esetben, ha ezt a randit több is követi, esetleg kapcsolat is alakul ki belőle. Ahány ember, annyi fajta randizási szokás, vannak azonban olyan tippek, amelyeket érdemes lehet követni a nőknek és a férfiaknak egyaránt.


Aranyszabályok
Vannak olyan aranyszabályok, amelyek mindkét félre agyaránt vonatkoznak: ilyen például az, hogy nem késünk. 1-2 perc még természetesen belefér, de ha nem hagyjuk abba időben az elfoglaltságunkat, például a Fezbet weboldal felületén, és nem érünk oda időben a helyszínre, azzal semmibe vesszük a másik fél idejét, és tiszteletlenséget mutatunk.

Természetesen nem csak a Fezbet lehet az, ami rabolja az időnket, hanem például a nagy forgalom is. Éppen ezért, tanácsos hamarabb elindulni a helyszínre, mert sokkal jobb inkább egy picit korábban érkezni, mint késni.
A nők és a férfiak szerepköre
A többi dolog nem ennyire kötött, viszont azok az alapdolgok, hogy a férfi fizet az első randin – még ha a Fezbet kaszinós oldalon kereste a pénzét, akkor is – ma is megállják a helyüket.
Viszont ugyanúgy, ahogy a férfiaknak, a nőknek is megvannak a kötelezettségeik. Jó, ha kedvesek, együttműködők, ők is hozzájárulnak a randi jó végkimeneteléhez, és nem csaka hercegnő szerepét veszik fel, akit a férfinak kell kiszolgálnia. A bennsőséges hangulat és a feszseten csevegés megteremtése is legalább annyira fontos tényező, mint annak a kérdése, hogy ki fizeti a vacsorát.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.